ting jeg har lært del 2

ting jeg har lært del 2

Nok en eksamen i gang og i dette blogginnlegget skal jeg snakke om hva jeg har lært i denne delen av kurset digital markedsføring og jeg skal snakke om prosessen med å opprette en nettbutikk. Nettbutikken er laget av meg og fire jenter. Vi ønsket å tilby produkter som er trendy til en rimelig pris, slik at det kan være tilgjengelig for de aller fleste. Jeg er selv veldig opptatt av fine tilbehør og da er det jo midt i blinken at det er til rimelige priser! Vi ble veldig inspirert av den «hjemmelagde», pastell og perle trenden som pågår nå. 

PLANLEGGING AV NETTBUTIKK:

Vi startet først med å lage et board på plattformen miro, hvor vi kunne planlegge hvem av oss som skulle ha hvilken rolle i teamet, oversikt over eksamensoppgaven, et moodboard, ideer til hva vi kunne selge, navn ideer, forslag til logo og det ble skrevet ned notater. Det ble diskutert målgrupper og konkurrenter i plenum. Deretter kom vi på et navn og det ble til slutt «LulaLime», vi lagde en enkel og fin logo med vår og sommer farger som passet til vårt konsept. Vi ønsket at det skulle være enkelt og fint design med pastell farger. Jeg er veldig fornøyd med miro og det kommer absolutt til å være noe jeg kommer til å bruke senere i team/grupper. 

Slik så våres miro board ut når vi begynte planleggingen: 

PRODUKTENE:

Vi handlet inn produkter til det vi skulle lage og begynte å lage design på hårklypene og perle disse mobillenkene! Produktene ble kjøpt inn til en billig innkjøpspris, så det ikke skulle bli altfor dyrt. Som sagt så ønsket vi at prisene skal være rimelige. Vi fant veldig billige hårklyper på en nettside, så vi kjøpte inn noen av dem og endret på design. Vi ønsket å lage produktene selv, slik at det ble mer personlig. Vi møtte på litt problemer da malingen på klypene vi har lagd ikke satt så godt som vi skulle ønske, men det ordnet seg til slutt. 

OPPRETTELSE OG GJENNOMFØRING AV NETTBUTIKK:

Et bilde som inneholder person

Automatisk generert beskrivelse

Skjermpdump av nettsiden.

Vi valgte å opprette nettsiden vår i Shopify, da det er denne plattformen vi har hørt mest om. Dette med å opprette og lansere en nettbutikk var helt ukjent for meg og gruppen min. Jeg syntes det var en vanskelig og knotete side å styre med i begynnelsen, men det kom seg til slutt. Vi benyttet oss av youtube videoer, fikk hjelp av noen som hadde peiling og tidligere blogginnlegg fra studenter for god hjelp og veiledning. Vi har fått laget kategorier som «hjem», «produkter», «om oss» og «kontakt oss» og underkategorier som vises på bilde under her. Vi fikk lagt til masse bilder som vi tok av oss selv med produktene og en video nederst på nettsiden. Det ble brukt en del tid på det visuelle og vi ønsket at nettbutikken skulle ha en ryddig og enkel løsning som er enkel å navigere seg gjennom, så det blir lavest mulig transaksjonskostnader. Vi har derfor hatt fokus på tekst, bilder, verdiløfte og farger. Det har også vært viktig for oss at nettsiden ser like bra ut på mobil som PC, da vi tror de fleste vil handle fra telefonen. 

Et bilde som inneholder person, innendørs, liten

Automatisk generert beskrivelse

Vi ordnet også en rabattkode som vi har i lanseringsuken:

Det var veldig gøy å se nettbutikken komme seg til der den er nå. Vi har fått til en velfungerende, enkel og inspirerende nettside som vi er veldig fornøyde og stolte over! 

BETALINGSLØSNINGER:

Som sagt så har vi fordelt forskjellige roller, jeg fikk ansvar på det økonomiske. Da har jeg hatt ansvar for konto til nettbutikken og budsjett. Betalingsløsninger var også veldig vanskelig å forstå seg på, men jeg fikk det til. Vi valgte å implementere betalingsalternativet «stripe». Stripe lar kunden betale med kort, i tillegg senere kan vi legge til andre betalingsløsninger også. Hvis kunden ønsker å bruke apple-pay har vi fikset en ekspresskasse:

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Vi har også integrert betalingsløsningen vipps, da vi vet det er veldig attraktivt hos de aller fleste. Det gjør at gjennomføringen av et kjøp blir enda enklere og man slipper å hente kortet sitt for å gjennomføre kjøpet. Vi vet jo av erfaring og generelt at de fleste vil ha det så enkelt som mulig og at det skal gå så fort som mulig. Siden vi er usikre på om vi vil fortsette med denne nettbutikken etter eksamen, har vi kun fikset en enkel løsning av vipps.  

MARKEDSFØRINGEN:

Vi satset markedsføringen på instagram da det er der de fleste i våres målgruppe holder til. Vi snakket også om å kanskje ha en tiktok konto hvor vi kunne markedsføre produktene da vi kan nå til målgruppen der og, men instagram passet oss mye bedre fant vi ut! På instagram lastet vi opp flere sneak peak bilder av produktene vi selger og telte ned til lanseringen av nettbutikken kun dagen før. Det ble også delt videre på våres egne instagram kontoer, så flest mulig får det med seg. Her var vi også veldig opptatt av det visuelle og at det skal være inspirerende og appellerende til kundene. Vi ønsket å få mest utbytte av den digitale plattformen. Det ble også satt i gang en konkurranse på instagram hvor en av våre følgere kunne vinne en valgfri mobillenke hvor følgerne tagget andre.

Skjermdump av instagramkonto.

Jeg skulle ønske vi kunne startet nedtellingen litt tidligere og gjort mer spenning rundt lanseringen, samt hatt et nyhetsbrev som kundene kunne meldt seg opp til, så de fikk mail når nettbutikken ble lansert.

OKR (objective key results):

Objective: Ha en velfungerende, brukervennlig og visuelt pen nettbutikk som også kan brukes etter eksamensdato. 


KR1: Få 1000 følgere på instagram (7/10) 
KR2: 10 000 besøkende på nettbutikken (8/10) 
KR3: Selge 100 produkter innen eksamensdato (5/10)

Allerede første uken satt vi en OKR for nettsiden slik at vi kunne ha en visjon. Ved målsetting for nettbutikken vil det være lurt å sette mål som reelle og oppnåelige, slik man til enhver tid ønsker å jobbe målrettet med resultater. Med null erfaring med å sette seg mål syntes jeg dette var vanskelig, men lærerikt. Hver uke skulle vi oppdatere og følge opp under målene og her så vi fort at vi satt for høye Key Results, da vi trodde vi kunne nå disse, men det kom noen få ting i veien og vi hadde litt for høye forhåpninger på akkurat det. Men! Dette tar jeg bare med meg videre og jeg blir noen erfaringer rikere på akkurat dette med å sette seg mål. 

PERSONLIG LÆRINGSUTBYTTE:

Jeg vil bare si at dette har vært veldig lærerikt og det er absolutt noe jeg vet jeg kommer til å ha bruk for senere. Vi har ikke fått fremgangsmåten servert som tidligere i de andre delene i dette kurset, men det har gjort at jeg har satt meg mer inn og lært på egenhånd. Denne gangen ble det også mye blogginnlegg, som gjør at jeg setter meg inn i de forskjellige temaene på en helt annen måte. Det har vært utrolig stressende, men vært veldig gøy. Jeg har lært at det er viktig å sette reelle mål for at motivasjonen skal være på topp hele tiden og for at jeg skal klare å se en fremgang i det jeg gjør. Det har også vært veldig lærerikt og blitt kjent med forskjellige verktøy jeg aldri har brukt før og vært kreativ med det.  

Jeg tenkte aldri at dette skulle gå knirkefritt, men jeg føler at jeg har fått en bredere forståelse og kunnskap på dette å lansere, lage en nettbutikk, skape innhold, bruke miro og jobbe i et team. Jeg håper jeg kan være med på det i en eventuell jobb senere etter studiene. Det har vært gøy å se på gjesteforelesere og høre om hvordan det har gått med de etter studiene og hva slags tips de har hatt til oss. Jeg er veldig glad jeg har fått kunnskap om dette, da det digitale har kommer såpass langt allerede, hvert fall etter covid brøt ut og butikker har måtte stenge. Jeg har fortsatt masse å lære, men føler jeg er på god vei hvert fall og jeg er ikke like redd for å kaste meg ut i ting jeg aldri har gjort før. Jeg har innsett at digital markedsføring er et såpass bredt spekter, så jeg er spent på hva mer det har å by på og jeg gleder meg til å lære mer! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *