case for amnesty

case for amnesty

I dette innlegget skal jeg svare på en case i form av et jobbintervju til Amnesty. Amnesty har utlyst en stilling som markedsføringsspesialist, og jeg skal etter beste evne bruke den kunnskapen jeg har lært i digital markedsføring til å svare på oppgaven!

hentet fra Amnesty.no

Amnesty og digitale kanaler

Amnesty jobber for frihet, likeverd og rettferdighet for alle mennesker og det har de gjort siden 1964. De baserer seg på ideen om at du – uansett hvem du er – kan gjøre en forskjell. For når vi er mange som står sammen, kan vi endre verden.

Amnesty befinner seg på ulike plattformer ved siden av sin egen nettside som instagram, facebook, twitter, youtube og tiktok. Med aktivitet i de ulike digitale plattformene har Amnesty mulighet for å nå en brede/flere målgrupper. De ulike digitale kanalene har ulike egenskaper, men også forskjellig aktivitetsnivå blant brukergrupper. Derfor kan kanalene brukes til ulike formål ved markedsføringen.

Kundereisen

Kundereisen til Amnesty starter med historiefortelling. De er ekstremt gode på hvordan de forteller historien til ulike mennesker, og hvordan de klarer å gripe leseren. Amnesty får ingen større fra staten og er derfor avhengig av å bruke de digitale kanalene for å nå ut til potensielle, men også eksisterende medlemmer som ønsker å støtte sakene deres. Formidlingsevnen deres er derfor viktig for å få de donasjonene som skal til og for å skape videre engasjement og informasjon om arbeidet de gjør. Amnesty har lagt opp for at at man kan støtte organisasjonen i både stor og liten grad for å tiltrekke den støtten de kan få.

  • donerer engangsbeløp vs bli fast giver
hentet fra Amnesty sin facebook profil

Måling og analyse av trafikk

viktigste målsetningene for amnesty

hva er viktig å måle ved hjelp av google pnalytivs på Amnesty?

Synlighet med SEO

karaktisere Amnesty sin synlighet i organisk søk

tiltak innenfor seo

Kilder:

https://amnesty.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *