Hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer?

Hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer?

Den digitale markedsførings verden endrer seg stadig, men hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer? I dette innlegget skal jeg gå nærmere på hva jeg tror kommer til å utvikle seg i tiden som kommer og hva vi har i vente.

Personvern:

Kunstig intelligens:

Digitale kanaler:

Oppsummert så tror jeg at det vil skje mye spennende rundt digital markedsføring i tiden som kommer. Fremtidens markedsføring tror jeg vil bestå i mye større grad av sosiale kanaler, og i mindre grad av TV, aviser og radio. De fysiske avisene vil nok ikke bli sluttet og produsert, men jeg tror reklameverdien vil satse mer på det digitale.

KILDER:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *